• -150,00 lei

CREED Silver Mountain Water - 100 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

159,00 lei Economiseste 150,00 lei
309,00 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere parfum Creed Silver Mountain Water

Silver Mountain Water, de la Creed, este un parfum de fructe, pentru bărbatul modern, care caută prospețimea în fiecare zi. Tonurile proaspete și curate, cu un strop de gingășie, sunt potrivite pentru diferite ocazii și întâlniri informale cu prietenii. Cu parfumul Silver Mountain Water vă simțiți proaspăt, prezentabil și încrezător. Esențele atent selectate creează o aromă inconfundabilă, care-i va încânta pe cei din jurul dumneavoastră.

Debutul parfumului Silver Mountain Water, de la Creed, este ca o băutură răcoritoare cu mandarine dulci și cu o picătură amăruie, de bergamotă. Această combinație interesantă lasă, după un timp, locul notelor suculente de coacăze negre și aromei delicate a ceaiului. Finalul senzual este compus din tonuri pure de mosc prețios și din îmbătătorul galbanum. Notele seducătoare ale lemnului de santal sunt completate de sucul unic de petitgrain.

Proaspătul parfum masculin Silver Mountain Water, de la Creed, este potrivit pentru bărbatul urban, care învinge orice obstacol și își trage energia din natură. Parfumul Silver Mountain Water vă va da o stare de spirit pozitivă, iar notele de fructe vă vor înfrumuseța fiecare zi. Parfumul este potrivit pentru primăvară și vară.

Referinte specifice