Livrarea comenzilor se realizeaza prin serviciul de curierat rapid , la adresa completata la plasarea comenzii, termenul de livrare este 24h -48h.

In cazul comenzilor plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale acestea vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Livrarea se face intre orele 09:00-17:00, va rugam sa specificati o alta adresa  daca in acest interval nu va aflati la domiciliu, astfel sa nu se ajunga la intarzierea sau nelivrarea produselor comandate.

Transportul este GRATUIT , la orice comanda, in aria de acoperire a curierului . Pt localitatile neacoperite se percepe un tarif suplimentar de 20 lei .

Plata se face ramburs in numerar la curier, in momentul primirii coletului.

CONDITII RETURNARE

Conform legislatiei in vigoare OUG nr. 34/2014 „Consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.” Astfel ca, vom inapoia contravaloarea produselor comandate in maxim 30 de zile de la data primirii returului.

Pasi de urmat in cazul unui retur :

1.Solicitarea de retur trebuie facuta telefonic la 0734407509 (program 11-15 de luni pana vineri) .

2.După aprobarea cererii, produsul trebuie trimis inapoi la noi in aceeasi stare in care a fost receptionat  (produsul nou, neutilizat, in cutia originala, ambalat intr-o folie cu bule si mai apoi intr-o alta cutie de protectie) prin Fancourier. Comanda la curier o faceti dvs la nr de telefon 0219336 sau direct pe site www.fancourier.ro/courier. Se trimite colet normal, FARA RAMBURS, colet la schimb, etc cu plata taxelor de curierat la dvs, exceptie facand cazul in care produsul primit este defect sau nu este cel comandat de dvs. In acest caz cand expediati returul solicitati plata la destinatar iar costul de retur este suportat in intregime de noi.

Toate coletele trimise cu ramburs , cu plata transportului la noi sau prin alti curieri vor fi refuzate .

3.Returul ajunge la noi, este verificat (sa fie in aceeasi stare in care a fost receptionat : nou, neutilizat, in ambalaj original) , veti fi contactat telefonic pentru confirmare iar contravalorea produsului returnat va fi rambursata prin aceeasi metoda in care a fost achitata si anume cash, prin curier. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de catre client. In cazul in care este activa promotia de livrare gratuita toate produsele noastre au transportul inclus in pret , asadar daca optati sa returnati comanda, costul transportului va fi retinut din suma initial platita si anume se va deduce suma de 20 lei.

Exceptii: 

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere NU poate fi exercitat pentru Comenzile calendaristice care se refera la:

- furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;

Prin urmare produsele sigilate nu se accepta la retur daca au fost desigilate .