• -150,00 lei

CREED Aventus For Her - 100 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

159,00 lei Economiseste 150,00 lei
309,00 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere parfum Creed Aventus

Aventus, de la Creed este un parfum feminin de fructe, din atelierul brandului de nișă Creed, o marcă dinastică, cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru casele regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În plus, datorită tradiției excepționale transmise din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat.

Apa de parfum Aventus For Her este una dintre bijuteriile brandului Creed. Această fermecătoare apă de parfum este irezistibilă, prin aroma de fructe și prin prospețimea sa. A fost creată ca pereche a legendarului parfum Aventus pentru bărbați, lansat în 2010 pentru a sărbători aniversarea a 250 de ani de la apariția brandului Creed. Aventus For Her, o celebrare olfactivă a femeii puternice (femme forte), este la fel de convingătoare și de captivantă. Este inspirată de unele dintre cele mai puternice femei celebre din istorie, cliente ale casei de parfumuri Creed.

Compoziția apei de parfum Aventus, de la Creed, debutează cu acorduri de măr verde egiptean, de piper roz, de paciuli indonezian și de bergamotă italiană. În inima sa descoperim trandafiri bulgărești și turcești, santal indian, mosc și styrax. Baza este formată din note de piersici, de coacăze negre, de liliac, de ambră și de ylang-ylang. Aroma totală combină fructele dominante cu fațetele lemnoase, picante, citrice și catifelate. Rezultatul este un parfum irezistibil, încrezător, feminin și plin de caracter. Ca și cea care-l folosește, parfumul Aventus, de la Creed, este plin de forță interioară și lasă o impresie de neuitat.

Aventus, de la Creed este apreciat mai ales de femeile cărora le plac aromele de fructe proaspete și care doresc să-și sublinieze feminitatea și forța. Aventus este potrivit pentru zi și pentru seară, pe tot parcursul anului. Radiază însă la maxim în zilele de primăvară. Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag, de asemenea, prin ambalajul extraordinar de frumos și de elegant, întotdeauna o adaptare modernă a unei moșteniri istorice. Ambalajul este desăvârșit de caseta sofisticată, de culoare deschisă.

Aventus, de la Creed - un parfum de fructe fermecător, pentru femei încrezătoare.

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mar verde, patchouli, bergamota, piper roz, violeta, lamaie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
styrax, trandafir, mosc, lemn de santal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piersica, Ylang-Ylang, liliac, cihlimbar, coacaze negre
Grupe de parfumuride fructe, chypre

Referinte specifice