• -150,00 lei

CREED Original Santal - 100 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

159,00 lei Economiseste 150,00 lei
309,00 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere parfum Creed Original Santal
Compoziție

Original Santal este un parfum unisex, oriental aromatic, de la brandul de nișă Creed, un brand dinastic cu întregul capital privat. Brandul Creed are o istorie de peste 250 de ani, timp în care a creat parfumuri emblematice pentru case regale și alți clienți pretențioși și rafinați. În afară de tradiția excepțională, transmisă din tată în fiu din 1760, se mândrește cu vechile tehnici de prelucrare a ingredientelor prețioase, selectate pentru fabricarea parfumurilor sale de neegalat. Original Santal, de la Creed, este un parfum bogat, inspirat din spirituala strălucire sublimă a Indiei.

Original Santal, de la Creed, este un efort comun al lui Olivier Creed, parfumier din generația a șasea, și al lui Erwin Creed, din generația a șaptea a familiei. Parfumul combină cu măiestrie esența de santal indian și alte elemente nobile, cu forță spirituală și putere liniștitoare.

Original Santal, de la Creed, debutează cu acorduri de coriandru, de boabe de ienupăr, de scorțișoară și de lemn de santal. În inima sa simțim rozmarinul, ghimbirul, lavanda și portocala amară, iar baza constă în boabe de tonka și vanilie. Aroma totală este ca o atingere senzuală dulce-amăruie, de scorțișoară. Roșu ca rubinul, parfumul Original Santal, de la Creed, îl ajută pe cel care-l folosește să-și atingă pacea interioară.

Bogată, liniștitoare și spirituală, apa de parfum Original Santal, de la Creed, se poate folosi tot anul, atât ziua, cât și seara. Va câștiga pentru totdeauna inimile femeilor și bărbaților care iubesc parfumurile aromatice orientale. Îl învăluie pe cel care-l folosește într-o aromă bogată și exotică și-l ajută să facă față, chiar și în ziua cea mai plină de provocări. Trebuie să o încerce, de asemenea, oricine apreciază adevărata calitate, bazată pe o îndelungă tradiție.

Pe lângă aromele captivante, toate parfumurile brandului Creed atrag prin ambalajele de o eleganță cu totul specială. Fermecătorul flacon Original Santal, în degrade, de la culoarea rubinului la transparența pură, descrie perfect conținutul. Încercați apa de parfum de la acest brand dinastic, cu istorie celebră și vă veți îndrăgosti de parfumul oriental complex, care aduce pacea spirituală din îndepărtata Indie.

Original Santal, de la Creed, - un parfum oriental plin de o putere tăcută, cu caracter spiritual.

Note varf
ienupar, scortisoara, coriandru, lemn de santal
Note inima
petitgrain - ulei de portocala amara, ghimbir, rozmarin
Note baza
tonka, vanilie
Grupe de parfumuriorientale, lemnoase

Referinte specifice