• -150,00 lei

DOLCE&GABBANA K by Dolce&Gabbana - 100 ML - TESTER ORIGINAL

Ce este un parfum tester? Parfumul tester vine intr-o cutie alba, nesigilata, iar persistenta, mirosul si sticla sunt identice cu ale originalului.

149,00 lei Economiseste 150,00 lei
299,00 lei
Cantitate

  • Parfumuri 100% Originale Parfumuri 100% Originale
  • Livrare rapida in 24 ore ! Livrare rapida in 24 ore !
  • Drept de retur 14 zile calendaristice Drept de retur 14 zile calendaristice
Descriere parfum Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana

O aromă mediteraneeană lemnoasă. K by Dolce&Gabbana este întruchiparea generozității și a carismei. Respectă tradițiile, rămânând absolut modern.

La debut, prospețimea citrică mediteraneeană a portocalei sângerii și aroma lămâii siciliene copleșesc simțurile. Notele din inimă intensifică citricele prin accentele ambrate de salvia sclarea, de nucșoară și de lavandină. Scânteile esenței picante de ardei iute conferă parfumului K by Dolce & Gabbana o personalitate puternică. La final, ne învăluie senzualitatea lemnului de cedru, care se îmbină cu două elegante note masculine: vetiver verde și paciuli.
K by Dolce&Gabbana este un parfum carismatic și pasional, care creează o fermecătoare semnătură olfactivă.

Referinte specifice

Comentariu tau

2019-12-10

the king

Brandul D&G este unul dintre favoritele mele, de ani de zile. Iar K, „The King“, este un parfum reușit. Comparativ cu alte parfumuri citric-lemnoase, are o notă de portocală roșie, pronunțată mai ales la debut. Un parfum universal, aspirator de complimente.